Modele rochii de mireasa 2019

Rochiile de Tip sirenă subliniază Silueta, Într-o expresie a féminisității Supreme. Dantela evidențiază accentele mado și Elegante, iar modelul cu umerii GOI aduce miresei o Notă modernă și îndrăzneață. Modelul asimetric, DIN organza de mătase, Cu aplicații multicolore DIN dantelă, este Cartea de vizită a femeilor impunătoare și nonconformiste. Mânecile 1/4 DIN Tulle translucide completează designul Într-o Notă feminină și elegantă. Ultimele tendinţe în Materie de rochii de mireasă pentru anul 2019 au fost deja prezentate PE Cat-Walk-urile Marilor case de modĂ DIN Milano, Londra sau New York. Vedete au fost rochiile de mireasă Lucrate Manual, Cu detalii inovatoare, DIN Matase, dantelă sau împodomorsure cu perle. Modelul tradiţional de Rochy de mireasă este cel Care urmează liniile CORPULUI PANA în talie, şi Care, în parte de Jos, se continuă cu o fustă amplă, completată de o trenă Lungă. Modelele de rochii de Mireasa simple, sunt alese en général de miresele Elegante, conservatoare si cu Stil. La sposa 2019 mizează PE MODELE cu spatele decupat și decolteu generos, pentru un aspect peline de Senzualitate și romantism. Modelul Astuce A-Line, Cu fustă ușoară DIN Tulle și corset cu Ornamente prețioase, complimentează orice Tip de siluetă. Decolteul adânc îi conferă miresei un plus de lui în frumusețea și feminitatea EI, iar spatele închis, DIN Tulle semitransparent, echilibrează designul séducteur. MODELE de Rochii traditionale 1. Rochelle clasică de mireasă 2.

rochié elegantă de printeza 3. rochia de Tip sirenă noile tendinţe 1. rochia de mireasă cu pene de struţ 2. Rochias de mireasă cu paiete 3. Rochias luxuriantă cu dantelă 4. Rochias de mireasă Cu preţioase décorative 5. Pantalonii pentru Mireasa 6. O Rochy de Mireasa uimitor de Lungă 7. Rochii cu Guler DIN dantelă sau satin Culori în tendinţe 1. Tendinţe INEDITE 2.

rotî de mireasă cu capă 3. Funda la rochía de Mireasa 4. rogué de mireasă în forma trapezului 5. Tinuta de mireasă inspirată de sălile de judecată Rochiile de mireasă ball robe păstrează Aerul Romantic al poveștilor de dragoste nemuritoare și transformă fiecare mireasă Într-o regină în noaptea nunții. Atmosfera de BASM este surprinsă Perfect în creația Demetrios. Broderiile prețioase de PE decolteul și mânecile suave, aproape invizibile, creează un efect spectaculos, iar baza DIN Tulle amplifică aspectul Regal.